Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Kontakt os
98 96 30 16

Tilbygninger

Er der trangt med plads i hjemmet, så kan løsningen være en tilbygning. Hos Ilbro Tømrer- og Maskinsnedkeri kan vi i samarbejde med dig finde frem til den helt rigtige tilbygningsløsning, som passer til dine behov og til resten af ejendommen. Tilbygningen skal nemlig gerne harmonere med resten af ejendommen, men dette betyder dog ikke, at den behøver bestå af de samme materialer eller være opført i samme stil som resten af ejendommen. Tilbygningen skal bare kunne bidrage positivt til ejendommens helhedsudtryk. Vi står klar med professionel rådgivning, som er baseret på vores mange års erfaring med tilbygninger samt tømrer- og snedkerarbejde generelt, så at du kan få et resultat, som er tidssvarende, og som passer lige præcis til din ejendom.

Et tæt samarbejde skaber de bedste resultater

Vi har igennem årene fået finpudset vores håndværk, og vi kan garantere dig et resultat, som vil leve op til alle dine forventninger. Vi mener, at man opnår de bedste resultater via et tæt samarbejde med kunden, og derfor kan du være helt sikker på, at vi arbejder målrettet mod et resultat, som er hundrede procent baseret på dine specifikke drømme og behov.

Vi finder den rette løsning til dig

Der kan være rigtig mange grunde til, at man går og overvejer at investere i en tilbygning til sin bolig. Det kan eksempelvis være, at man går og drømmer om at få en udestue, hvor man kan sidde og nyde synet af sin have. Det kan også være, at der er en familieforøgelse på vej, og at der ikke er plads nok i boligen til en ombygning, hvor en skillevæg eksempelvis kan omdanne et af boligens eksisterende rum til to rum. I stedet for at begynde at lede efter en ny bolig, kan du i stedet investere i en tilbygning til din nuværende bolig, hvilket er en langt billigere løsning. En tilbygning kan også være en ny garage, hvor der er plads til den nye bil, et skur hvor der er plads til familiens cykler, eller et anneks hvor gæster kan overnatte, når de kommer på besøg. Uanset hvilken grund du har til at gå og drømme om en tilbygning, så finder vi den bedste løsning til dig. Er du i tvivl om hvor mange kvadratmeter, der skal gå til tilbygningen, eller hvilke materialer, der skal anvendes, så står vi altid klar med gode råd og vejledning, så at du får lige præcis den tilbygning, som du drømmer om.

Det siger vores kunder

Webbureau ITTP