Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Kontakt os
98 96 30 16

Renoveringer

Skal der pustes nyt liv i din bolig, virksomhedsbygning eller anden form for ejendom, så er vi den rette virksomhed til jobbet. Hos Ilbro Tømrer- og Maskinsnedkeri har vi den nødvendige erfaring til at kunne udføre det mest optimale stykke renoveringsarbejde. Uanset om du ønsker at renovere for at energioptimere, udnytte pladsen i din ejendom bedre eller noget helt tredje, så vil vi være din foretrukne samarbejdspartner. Vi udfører renoveringsarbejde både for privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har efterhånden mange renoveringsprojekter i bagagen, hvilket gør, at vi har en bred kundeskare bestående udelukkende af yderst tilfredse kunder.

Hos os får du professionel rådgivning fra kompetente fagmænd

Når vi går i gang med et renoveringsprojekt, så sker det i tæt samarbejde med kunden. Vores sans for detaljen og vores gåpåmod i forhold til nye, håndværksmæssige udfordringer gør, at vi er i stand til at kunne hjælpe dig med at realisere dine drømme. Det er vigtigt for os, at det før påbegyndelsen af renoveringsarbejdet er blevet klarlagt, hvilke forventninger og ønsker kunden har til renoveringen, så at vi kan arbejde målrettet ud fra dette. Vi sørger selvfølgelig for løbende at holde kunden opdateret på projektets status, så at kunden kan følge med i vores fremskridt under renoveringsarbejdet.

Er du i tvivl om, hvordan du skal tilgå renoveringsprojektet, så står vi altid klar med gode råd og kyndig vejledning. Vores mangeårige erfaring gør os til eksperter indenfor vores felt, og derfor kan vi tilbyde dig kompetent og professionel rådgivning. Vi tager altid højde for dit budget og den ønskede stil for ejendommen, når vi rådgiver om renoveringsarbejdet. Mulighederne er mange, når det gælder renovering, og vi er her for at sørge for at der bliver taget de helt rigtige beslutninger, som passer til dine ønsker og behov.

Ingen opgave er for lille eller for stor til os

Vi har både erfaring med mindre og helt store renoveringsprojekter, og uanset opgavens størrelse går vi til opgaven med den samme professionalisme og omhu samt ønsket om at udføre det mest optimale stykke arbejde for kunden. Så er du træt af dit gulv, loft eller hele rum i din ejendom, så renoverer vi det gerne for dig. Når vi renoverer så gør vi det med respekt for ejendommens historie og bevaringsværdier. Vi garanterer dig et flot slutresultat, som vil leve op til alle dine forventninger, samtidig med at ejendommens oprindelige udtryk og charme er blevet bevaret.

Det siger vores kunder

Webbureau ITTP