Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Kontakt os
98 96 30 16

Ombygninger

Der kan være rigtig mange grunde til, at man ønsker en ombygning. Det kan eksempelvis være, at der er en familieforøgelse på vej, og at der derfor skal gøre plads i hjemmet til en lille ny. Det kan også være at I, som så mange andre danskere nu om dage, ønsker at gøre jeres traditionelle, lukkede køkken til et køkken-alrum, hvor der er plads til samvær, mens der laves mad. Uanset hvad grunden er til, at du ønsker en ombygning, så er det en smal sag for os at hjælpe dig med at realisere dine drømme om den perfekte ombygning. Vi har nemlig erfaringen og kompetencerne til at kunne foretage en ombygning for dig, som giver det mest tidssvarende og optimale resultat baseret på dine ønsker og behov.

Vi kan hjælpe dig med optimal udnyttelse af dine kvadratmeter

Er det trængt med plads i hjemmet af den ene eller den anden grund, så er der altså ingen grund til at pakke flyttekasserne lige med det samme, for i stedet for at flytte fra hus og hjem kan du overveje at få lavet en ombygning. Ved at lade os foretage ombygningen kan vi sørge for optimal udnyttelse af din boligs kvadratmeter. Er der eksempelvis brug for et ekstra rum i boligen, så kan vi nemt opsætte en skillevæg i et af de eksisterende rum. Så er der lige pludselig blevet tilføjet et børne- eller arbejdsværelse til boligen. Det kan også være, at du ønsker at ombygge dit badeværelse, og at du faktisk har mulighed for at udvide det, da rummet ved siden af står ubrugt. Så kommer vi og river væggen ned og sørger for, at du får et stort og lækkert badeværelse.

Vi vil gøre det nemt for dig

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i processen med ombygningen, og derfor vil vi være i tæt dialog med dig igennem hele forløbet. Vi er også klar over, at det aldrig er rart, når ens ejendom forvandles til en byggeplads, hvad enten der er tale om en privat bolig eller en virksomhedsbygning. Derfor sørger vi selvfølgelig for at holde lydgenerne på et minimum og for at overholde deadlines for ikke at forstyrre dig unødigt med vores arbejde. Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har i forhold til ombygning, så er vi altid parate til at give dig masser af gode råd og vejledning, som kan hjælpe dig godt på vej til at vælge den rette løsning til din ejendom.

Det siger vores kunder

Webbureau ITTP