Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Kontakt os
98 96 30 16

Termoruder

Ønsker du at spare på varmeregningen, så kan det være, at det er tid til at investere i nogle nye termoruder. Hos Ilbro Tømrer- og Maskinsnedkeri kan vi udskifte og montere alle former for termoruder. Termoruder er ruder med to lag glas, som er samlet omkring en lufttæt afstandsprofil, der enten er fyldt med ganske almindelig luft eller en anden form for gas. Termoruder er bedre isoleret end ruder med bare et enkelt lag glas, hvilket vil sige, at de er ekstra gode til at holde på varmen i boligen, så at mindre energi går til spilde. Med termoruder sparer du altså på energien i hjemmet, og dermed sparer du også på varmeregningen.

Det kan måske være en smule forvirrende at finde rundt i de forskellige varianter af termoruder, da der findes så mange af dem. Der findes eksempelvis både energitermoruder, lavenergitermoruder, superlavenergiruder og mange andre slags. Heldigvis har vi masser af erfaring med udskiftning og montering af forskellige varianter af termoruder, så vi kan give dig professionel rådgivning, når du står og skal vælge imellem de forskellige varianter.

Vi hjælper dig med at vælge de helt rigtige termoruder

Det er vigtigt, at du bliver sat godt ind i hvilke muligheder, der eksisterer, når det kommer til valg af termoruder, da der som sagt findes mange forskellige varianter. Vi kan skabe et overblik for dig ved at præsentere dig for forskellige varianter af termoruder, som passer til både dine behov og dit budget. De forskellige varianter af termoruder har forskellige egenskaber, som du er nødt til at tage stilling til, om du har brug for. Nogle termoruder har eksempelvis varmeisolerende egenskaber, andre har støjdæmpende egenskaber, mens nogle termoruder også er indbrudssikrede. Via en dialog med dig finder vi sammen ud af hvilke egenskaber, det er vigtigt for dig, at dine nye termoruder skal have. Det kan eksempelvis være, at du bor tæt op ad en meget trafikeret vej, og at du derfor kan få gavn af at få monteret støjdæmpende termoruder. Det kan også være, at du ønsker at optimere sikkerheden i dit hjem, og at du derfor med fordel kan investere i termoruder, som også er indbrudssikrede.

Vi har kompetencerne og erfaringen

Vores mange års erfaring gør, at vi har kompetencerne i orden, når det gælder professionelt tømrer- og snedkerarbejde, og det kommer blandt andet til udtryk i vores arbejde med udskiftning og montering af termoruder. Vi ønsker at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til dine termoruder, så at du kan få mest muligt ud af dem. Derfor kan du altid komme til os med spørgsmål vedrørende dine termoruder, og du kan være sikker på, at vi først er tilfredse, når du har fået monteret lige præcis de vinduer, som opfylder alle dine behov.

Det siger vores kunder

Webbureau ITTP