Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Kontakt os
98 96 30 16

Nyt bjælkehus

Hos Ilbro Tømrer- og Maskinsnedkeri har vi ikke bare specialiseret os i at reparere bjælkehuse men også i at bygge nye. Vi har igennem tiden bygget mange forskellige og unikke bjælkehuse, hvilket gør, at vi har forfinet og perfektioneret vores håndværk, så at vi er i stand til at tilbyde vores kunder de mest optimale løsninger.

Vi besidder altså den nødvendige faglige viden og det helt rette håndelag til at kunne bygge et bjælkehus til dig, som kan leve op til alle dine forventninger.

Solidt håndværk og fokus på æstetikken

Vi går højt op i kvalitet, og derfor bliver der i høj grad kælet for de kvalitetsmæssige detaljer under byggeriet. Udover at du hos os er sikret et solidt produkt, så har vi også sans for det æstetiske, så at du også er sikret et smukt slutresultat. Da vi er utroligt detaljeorienterede, bliver der taget højde for hver en lille ting både i forhold til bjælkehusets ydre og indre. Når vi bygger, så gør vi det nemlig blandt andet med fokus på at skabe et godt indeklima, så at du står tilbage med et bjælkehus, som ikke bare er flot at se på, men som også er rart at være i. Hos os får du altså den komplette pakke.

Traditionelle håndværkertraditioner og tidssvarende løsninger

Har du i lang tid gået med drømmen om et bjælkehus, men de bjælkehuse, som du har kigget på, har bare manglet et eller andet hver gang? Så bør du lade os bygge et bjælkehus, som er lige præcis, som du går og drømmer om. Vi kan skræddersy en løsning til dig, så at hver en lille detalje på bjælkehuset bliver nøjagtig, som du vil have den. Vi sætter en ære i de gamle håndværkertraditioner, men dette betyder langt fra, at vi ikke tager højde for nutidens tendenser og kan tilbyde dig moderne løsninger, når vi bygger for dig. Vi kan sagtens hjælpe dig med at få det topmoderne køkkenalrum, du går og drømmer om, den rummelige terrasse, som solen kan skinne ned på, eller det store og åbne badeværelse, som indbyder til afslapning. Alt dette kan du få, samtidig med at du er sikret, at den høje kvalitet er bevaret. Der er ikke nogen opgave, som er for stor til Ilbro Tømrer- og Maskinsnedkeri, og vi vil gøre alt for, at du kan få lige præcis det bjælkehus, som du går og drømmer om.

Det siger vores kunder

Webbureau ITTP