Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Kontakt os
98 96 30 16

Restaureringer

Vi har meget erfaring med restaureringer og påtager os både store og små restaureringsprojekter. Vi restaurerer både for privatpersoner og for det offentlige. Vores tidligere restaureringsprojekter spænder bredt, hvilket gør, at vi kan klare alle former for restaureringer. Det vil sige, at uanset om der er tale om en restaurering af et gammelt hus, en fredet bygning eller andet, så har vi de faglige kompetencer til at påtage os opgaven.

Vi ønsker at bevare det oprindelige og unikke

Vi har tilegnet os en del erfaring med traditionelt håndværk og teknikker forbundet med restaureringen af bevaringsværdige ejendomme, hvilket gør, at vi har en stor forståelse for den omhu og snilde, en restaurering skal udføres med. Vi har sans for detaljen og ønsker at skabe et resultat, som bevarer sjælen, der ligger i bygningsværket. Af denne grund genanvender vi også så vidt muligt originalt materiale og med vores erfaring og kompetencer, kan du være sikker på, at vi vil håndtere materialet med den rette omhu og respekt. Ingen detalje er ubetydelig, når det kommer til at genskabe unikt, gammelt håndværk, som giver en bygning dens helt eget særlige udtryk.

Vi tager dig med hele vejen

Vi vil være i tæt samarbejde med dig som kunde under hele restaureringsforløbet. Inden vi påbegynder restaureringsprojektet gennemgår vi med dig, hvordan du visualiserer det færdige resultat, hvilket indebærer dine ønsker og forventninger til vores arbejde. På denne måde bliver der klarlagt hvilke muligheder og begrænsninger, vi har at arbejde ud fra. Er der tale om en bevaringsværdig eller fredet ejendom, klarlægges de detaljer på ejendommen, som har størst bevaringsværdi, inden vi påbegynder restaureringen. På den måde kan vi tage særligt hensyn til disse detaljer og sikre, at der bliver taget særligt godt hånd om dem under restaureringen. På denne måde går ingen detaljer, som er bærende for ejendommens unikke udtryk, tabt.

Vi er din oplagte samarbejdspartner

Husk på at ingen opgave er for stor og avanceret til os. Vi springer gerne ud i projekter, som er ekstra udfordrende, da det bare gør det ekstra tilfredsstillende for os at kunne levere et resultat, som lever op til alle kundens forventninger. Ved at vælge os til at stå for dit restaureringsprojekt er du sikret solidt håndværk, som blive udført med den tålmodighed, respekt og omhu, som er nødvendig for at bibeholde ejendommens sjæl og unikke detaljer. Vores store kendskab til traditionelt håndværk og det faktum at vi altid har fingeren på pulsen i forhold til nye byggeteknikker og teknologi, gør at vi er den oplagte samarbejdspartner til dit restaureringsprojekt.

Det siger vores kunder

Webbureau ITTP