Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Kontakt os
98 96 30 16

Glasværn og glasvægge

Glas er et materiale, som ofte anvendes i indretningen i det moderne hjem. Når det kommer til glas, så er anvendelsesmulighederne mange – det kan blandt andet både anvendes som glasværn ved terrasser og trapper og som glasvægge i et kontorlandskab eller bare som rumdeler i hjemmet for at skabe det populære New Yorker-look, som er meget oppe i tiden. Hos Ilbro Tømrer- Maskinsnedkeri kan vi opsætte alle former for glasværn og glasvægge hos både privatpersoner og hos virksomheder. Har du brug for glasværn- eller vægge i specialmål, så klarer vi selvfølgelig også det. Med vores erfaring og ekspertise får du lige præcis den glasløsning, som du ønsker. Vi udfører et professionelt stykke arbejde, hvor sikkerheden er i top, samtidig med at æstetikken bliver bevaret. Er du tvivl om, hvilket slags glas, du skal vælge til din glasløsning, så tøv ikke med at henvende dig til os. Vi står altid parat med grundig vejledning, så at du kan få den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Glasværn

Med et glasværn på eksempelvis din terrasse eller altan, kan du skærme af for vinden uden at lukke af for sollyset og udsigten. Ønsker du en glasløsning, hvor der stadig bliver taget højde for dit privatliv, så kan et glasværn med tonet glas være en idé. Så slipper du for at naboer eller forbipasserende kan kigge ind på din terrasse eller altan. Et glasværn kan bruges på mange måder, og vi vil gerne rådgive dig i forhold til hvilken løsning, der passer bedst til din bolig eller virksomhedsbygning. Der findes mange forskellige regler vedrørende opsætning af glasværn, men ved at hyre os til opgaven behøver du slet ikke spekulere på dette, da vi har helt styr på reglementerne. Ved at lade os stå for opsætningen af din glasløsning går du hverken på kompromis med æstetik eller sikkerhed.

Glasvægge

Selvom den eneste form for glasvæg, som du måske kan komme i tanke om, er glasvæggen ind til dit bad, så kan glasvægge altså anvendes på mange forskellige måder – både på kontoret og hjemme. Glasvægge kan nemlig være med til at skabe et mere åbent og lyst miljø. Ved at sætte en glasvæg op i et rum, kan du skabe flere rum, uden at der bliver lukket fuldstændig af mellem dem. Dette kan eksempelvis være rart i et kontormiljø, hvor man ønsker at sidde for sig selv men samtidig gerne vil mærke nærværet fra kollegaerne. Der er også mange, der ønsker at få sat den poplære New Yorker-væg op i hjemmet, som fungerer som en smart rumdeler. En sådan skillevæg kan skabe illusionen af en større bolig, og samtidig får den lejligheden til at virke lysere.

Skærmvægge i glas

Velegnet til: Frisørsaloner, tandlæger, cafeer, spisesteder, undervisningssteder, kontorer mm.

Udføres i 8 mm hærdet glas monteret i rustfri fod.

Glas fås som klar eller sandblæst

Pris eksempel:
Værn udført med 2 stk. fødder i rustfri stål 8 mm. hærdet glas Bredde 100 cm. X Højde 170 cm. Ekskl. moms 3.450,-

Kontakt mig for uforpligtende tilbud


Det siger vores kunder

Webbureau ITTP