Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Kontakt os
98 96 30 16

Døre og vinduer

Hos Ilbro Tømrer- og Maskinsnedkeri monterer og udskifter vi alle typer og størrelser vinduer og døre både for privatpersoner og erhvervsdrivende. Det vil sige, at vi også kan tilbyde dig monteringsløsninger til vinduer og døre med specialmål. Derudover står vi altid klar med rådgivning, hvis du har spørgsmål og søger viden om dine muligheder i forhold til vinduer og døre. Med vores mange års erfaring i bagagen er vi din oplagte samarbejdspartner, når du skal have monteret nye vinduer eller døre, for hos os er du altid sikret, at der bliver udført et professionelt stykke monteringsarbejde. Vores kundeskare er bred, og derfor har vi også tilegnet os en bred vifte af kompetencer indenfor vores felt og perfektioneret disse via vores mange varierende monteringsopgaver.

Montering og udskiftning af vinduer

Er dine vinduer i dårlig stand, og har du ikke mod på at kaste dig ud i projektet med selv at montere vinduer i din bolig, så står vi klar til at gøre det for dig. Vi monterer vinduer, som er produceret af førende danske forhandlere, så at du får vinduer af den bedst tænkelige kvalitet. Sammen finder vi lige netop de vinduer, der passer bedst til din bolig og dine behov. Vi monterer og udskifter alle slags vinduer, så om der er tale om traditionelle vinduer med standardmål, hjørnevinduer eller andet, så er vi mere end klar på at påtage os monteringsopgaven. Hos os har du også mulighed for at få monteret og udskiftet vinduer med specialmål, så at du får lige præcis den vinduesløsning, du går og drømmer om. Vi har altid energioptimering for øje, når vi monterer og udskifter vinduer, så at du kan spare på varmeregningen.

Montering og udskiftning af døre

Når du skal have ny dør i dit hjem, er det vigtigt, at den bidrager positivt til resten af boligens helhedsudtryk. Derfor skal døren gerne passe med resten af boligens udtryk, men den skal selvfølgelig også kunne leve op til dine behov. Sammen kan vi finde frem til hvilken dør, der passer bedst til lige netop din bolig, og vi vil selvfølgelig gøre alt for at kunne imødekomme dine ønsker på bedst mulig vis.

Vi tilbyder udskiftning og montering af både hoveddøre, indvendige døre i boligen og terrassedøre. Døre findes i mange forskellige størrelser og har mange forskellige egenskaber, som afhænger af, hvor i boligen døren skal placeres, og hvilken funktion den skal have. Med tanke på energioptimering bør yderdøre eksempelvis være meget velisolerede for ikke at lade varme slippe ud af boligen, mens dette gør sig mindre gældende ved døre inde i boligen. Det kan til gengæld være, at du i stedet for standarddøre ønsker lydisolerende døre indenfor, hvilket vi også nemt kan montere for dig.


Det siger vores kunder

Webbureau ITTP