Ilbro Byvej 103
9800 Hjørring

Kontakt os
98 96 30 16

Reparation af bjælkehus

Hos Ilbro Tømrer- og Maskinsnedkeri har vi specialiseret os i bjælkehuse – både i at bygge helt nye bjælkehuse og i at reparere eksisterende bjælkehuse. Vi står klar til at udføre en professionel reparation af din bjælkehus, hvis det trænger til fornyelse, eller hvis der skal udbedres nogle skader. Det kan eksempelvis være, at bjælkehusets bundplanker trænger til en kærlig hånd, men det kan også være, at dit bjælkehus er blevet angrebet af råd eller svamp. Er dette tilfældet, så er det med at reagere hurtigt for at holde omkostningerne for udbedring af skaderne nede. Uanset opgavens omfang, så påtager vi os den med glæde og sørger for, at dit bjælkehus bliver så godt som nyt.

Hvorfor opstår der råd og svamp?

Der kan være forskellige grunde til, at der går råd og svamp i et bjælkehus. Det kan enten være, at bjælkerne i konstruktionen er blevet placeret lodret, hvor der ikke er taget højde for bjælkernes bevægelser i forbindelse med øget eller reduceret fugtindhold, hvilket kan medføre utætheder. Det kan også være at bjælkehuset er bygget op omkring et træskelet, som gør, at bjælkerne ikke kan sætte sig. Dette kan gøre konstruktionen utæt, hvilket kan skabe grobund for råd og svamp. Tætnes tørringssprækkerne i bjælkerne heller ikke korrekt, kan der komme vand i sprækkerne, og så kan der opstå råd- og svampeskader. Uanset hvilken grund der er til, at dit bjælkehus har fået skader, så har vi kompetencerne og erfaringen til at udbedre dem for dig.

Vi er eksperter i bjælkehuse

Med de kompetencer og den erfaring vi har tilegnet os igennem årene, hvor vi har specialiseret os i at bygge og reparere bjælkehuse, synes vi godt, at vi kan tillade os at betegne os selv som værende ekspert indenfor området. Efter at have arbejdet med træ i mange år har vi helt styr på hvilke udfordringer og muligheder, der er i at anvende træ som materiale i bygningskonstruktioner. Træ er organisk og udvider sig og trækker sig sammen i takt med fugtindholdet, hvilket er noget, der skal tages højde for, når man arbejder med træ. Du kan være helt tryg ved at overlade reparationen af dit bjælkehus til os, da vi ved nøjagtig, hvordan træ håndteres på bedst mulig vis. Vi står også klar med rådgivning omkring dit bjælkehus, så at du kan passe så godt på det som overhovedet muligt – og på den måde slippe for at skulle betale for dyre reparationer alt for ofte.

Det siger vores kunder

Webbureau ITTP